๐…๐จ๐ญ๐จ๐ญ๐ž๐ซ๐ฎ๐ ๐›๐ฅ๐ข๐ค ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐„๐ค๐ฌ๐ฃ๐ฎ๐ง ๐…๐จ๐ซ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐˜๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ž๐ง๐ž๐Ÿ๐ข๐ž๐ญ๐œ๐จ๐ง๐œ๐ž๐ซ๐ญ!

14 juni 2024 15:12
Wat een onvergetelijke dag was het! Dankzij het enthousiasme van het publiek, de geweldige optredens van de 8 bands en 2 duo's, en het prachtige weer, en inzet van vele vele vrijwilligers, en de mensen achter Food in the Wood en de vele sponsoren was het een enorm succes. We hebben samen een indrukwekkend bedrag opgehaald voor de Alzheimer Stichting en daar zijn we ontzettend trots op.
๐Œ๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ž๐ฅ ๐ข๐ฌ ๐ž๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐๐š๐ง ๐Ÿ๐Ÿ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ž๐ฎ๐ซ๐จ ๐จ๐ฉ๐ ๐ž๐ก๐š๐š๐ฅ๐.
Duik met ons terug in de sfeer van die dag en geniet van deze prachtige fotomomenten. Dank aan iedereen die erbij was en heeft bijgedragen aan deze bijzondere gebeurtenis.
Jacques Louwes bedankt voor de prachtige fotoโ€™s!ย 
De foto reportage op deze pagina naast het optreden van Eksjun in volgorde van optreden : Lucy Joe, Chicken session band, Cleanstream, Pumpkin Spice, Justin & Indi, Rare Sanity, Blues-2, Rik Vinke & band, Ritn Ditn. Muzikanten allemaal hartelijk bedankt voor jullie optredens.ย