Prijsvraag voor mijn Alzheimer donateurs

28 februari 2024 22:49

Zoals de meesten van jullie inmiddels weten start ik 29 juni samen met 40 anderen 's ochtends om 05.00 uur in Haaksbergen aan een monsterlijke fietstocht van 365KM langs de grenzen van Overijssel. Dit alles met als doel te proberen om 35.000,- EURO bij elkaar te fietsen voor extra onderzoek naar Alzheimer. Maar liefts één op de vijf mensen krijgt Alzheimer/dementie. Tegen deze hersenziekte is op dit moment nog geen medicijn beschikbaar. Daarom is er veel onderzoek nodig. Door meer onderzoek wil Alzheimer Nederland een toekomst zónder en een beter leven mét dementie dichterbij brengen. Reden genoeg voor de Haaksbergse Toer- en Fietsclub (HTFC) om zich in 2024 sterk te maken voor het bijeenbrengen van een royale financiële donatie aan de stichting Alzheimer Nederland.

In de aanloop naar deze monstertocht heb ik inmiddels de eerste 1.250 kilometer aan training afgelegd (sinds 1 januari 2024) en vraag ik me af hoeveel ik er gefietst zal hebben als we op 29 juni over de meet komen. Daarmee is bij mij het idee geboren om een prijsvraag uit te schrijven voor mensen die onze inzamelingsactie een warm hart toedragen en mij een duwtje in de rug willen geven tijdens deze uitdaging.

Weet jij het aantal kilometers dat ik vanaf 1 januari dit jaar heb afgelegd, op het moment dat we terugkeren in Haaksbergen na deze Alzheimerrit, dan win jij een geheel verzorgde avond incl. heerlijk Proeverij Menu voor 2 personen bij Restaurant de Kolenbrander. Als troostprijzen daarnaast, een BBQ pakket van Keurslagerij Brummelhuis en Wijn/bierpakket aangeboden door Wijnhuis de Deurne... Deze prijzen zijn geheel kostenloos aangeboden waarvoor hartelijk dank!

HOE KUN JE MEEDOEN:

Doe een gokje hoeveel kilometer ik van 1 januari 2024 tot en met 29 juni 2024 (na terugkomst van de Alzheimerrit) heb gefietst bij terugkeer bij 'de Kornuiten' in Haaksbergen. 


SPELREGELS:

In principe hanteer ik maar één spelregel.... Om mee te doen voor de prijzen zou ik graag een donatie zien op mijn actiepagina.
Klik hier op de link om de door jou geschatte kilometers (door mij af te leggen tot en met 29 juni 2024) in te vullen.

Afgelegde kilometers invullen