Overweldigd door jullie gulheid: Een update van onze actie

07 juli 2024 20:13

Lieve allemaal,

De steun die ik van jullie heb ontvangen voor mijn Dam tot Dam actie ten behoeve van Alzheimer Nederland is werkelijk overweldigend.

Toen ik deze actie startte, had ik een streefbedrag van €250. Ik dacht: dat is een mooi bedrag voor het goede doel. Maar jullie lieten me al snel zien dat we veel meer konden bereiken. In no-time was dat eerste doel gehaald!

Aangemoedigd door jullie enthousiasme, verhoogde ik het streefbedrag naar €750. En zelfs dat bleek een onderschatting van jullie vrijgevigheid.

Afgelopen vrijdag maakte ik iets mee wat ik nooit zal vergeten. Voordat ik een vergadering inging, checkte ik de teller: €576. Geweldig al, dacht ik. Toen ik een uur later de vergadering uitkwam en opnieuw keek, kon ik mijn ogen niet geloven. De teller was de €1000 gepasseerd!

Ik heb er letterlijk geen woorden voor. Het is bizar, in de allerbeste zin van het woord.

Vanuit de grond van mijn hart wil ik iedereen bedanken die heeft gedoneerd. Groot of klein, elke bijdrage telt en elke euro gaat naar het cruciale werk van Alzheimer Nederland.

Jullie enthousiasme en vrijgevigheid hebben me geïnspireerd om door te gaan. Ik ben van plan om meer runs te doen en daarbij geld op te halen voor het goede doel. Op de planning staat:

  • 10 km CPC Loop in maart 2025
  • 16 km Dam tot Dam in september 2025
  • En wie weet zelfs de halve marathon (21 km) tijdens de CPC in maart 2026! 

Dit alles natuurlijk afhankelijk van hoe het geld blijft binnenkomen voor Alzheimer Nederland.

Om deze mijlpaal te vieren, heb ik vandaag een speciale ronde gelopen met mijn vader. Het was een mooi moment om samen te delen en te beseffen hoeveel impact we samen kunnen maken.

Jullie gulheid laat zien dat we samen sterk staan in de strijd tegen dementie. Het geeft hoop, niet alleen aan mij en mijn familie, maar aan iedereen die met deze ziekte te maken heeft.

Nogmaals, duizendmaal dank. Jullie zijn stuk voor stuk geweldig!

Voor wie de actie wil blijven steunen: delen van de doneerlink wordt enorm gewaardeerd! Hoe meer mensen we bereiken, hoe meer we kunnen betekenen voor Alzheimer Nederland.

Met een hart vol dankbaarheid, 

Nordin